Meer resultaten voor sleutelhanger met foto gegraveerd

sleutelhanger met foto gegraveerd
 
Sleutelhanger met foto, sleutelhanger met foto gegraveerd sleutelhanger met eigen tekst.
Sleutelhanger met foto. De uitgebreidste collectie Sleutelhangers met foto of tekst in zilver, goud en rosé goud, of je nu hart, ronde of vierkante foto sleutelhanger zoekt je vindt het in onze collectie, zelfs die graveer sleutelhanger waar u al lang naar zoekt.
Sleutelhanger met foto vierkant verchroomd metaal en rvs fotograveringen.
Wellicht heeft u nog een ander os beter idee, wij horen het graag van u. Vaak worden sleutelhangers gegraveerd met een dot machine. Dit is een machine die een afbeelding maakt, door heel snel kleine puntjes in het metaal te slaan. Dit ziet er erg mooi uit in het begin, maar omdat de inslag beperkt is en dus bij hard materiaal minimaal is zal deze vrij senl gaan slijten. Met onze lasermachine worden de miniscule puntjes er vrij diep ingebrand waardoor de gravure dus altijd te zien blijft. Op deze manier blijft uw foto, herinnering of dierbare altijd goed zichtbaar en heeft u hier uw levenlang plezier van. Tenzij u uw sleutels kwijtraakt natuurlijk. Totale lengte sleutelhanger ca: 75, cm.
Laat je foto, tekst of vingerafdruk graveren in een sleutelhanger Shoppe.
Graveer Sleutelhanger Foto en of tekst graveren op foto hanger dogtag zilver sleutelhanger. Sleutelhanger met foto Sleutelhanger Man met Flesopener met Tekst en Foto. Houd me op de hoogte. Graveer Sleutelhanger Foto en of tekst graveren op foto hanger kleine dogtag zilver sleutelhanger.
Foto Sleutelhanger Graveren? Wij Graveren Uw Foto En Tekst In Sleutelhangers.
Een Persoonlijke Foto Sleutelhanger, Leuk Om Te Geven En Om Te Krijgen. Waarom Zou U Nog Een Standaard En Onpersoonlijke Sleutelhanger willen Hebben Als U Ook Een Originele En Persoonlijke Sleutelhanger Met Foto Gravure Aan Uw Sleutelbos Kunt Hangen? Wij Hebben Diverse foto Sleutelhangers In Onze Collectie.:
FOTO sleutelhanger NAAM sleutelhanger Sleutelhanger GRAVEREN.
Bij ons vind je gegraveerde sleutelhangers met eigen tekst of tekening maar ook leren sleutelhanger met foto. Sleutelhanger graveren afdruk. Sleutelhanger graveren met afdruktekening tekst. Ontwerp zelf een unieke sleutelhanger met eigen voet of handafdruk, een kusje of zelf geschreven tekst. Een super origineel cadeau voor Vaderdag! Handgeschreven / tekening sleutelhanger. Hoe ontzettend gaaf is dit! Een sleutelhanger gegraveerd met de tekening van je kleinzoon of kleindochter?
Sleutelhanger halve hartjes zilver LoveLockers Nederland.
Geef dan een helft van deze sleutelhanger halve hartjes met je eigen naam of tekst er in gegraveerd cadeau! Draag zelf de andere helft en iedereen kan zien dat jullie een onafscheidelijk setje zijn! Uiteraard bestaat deze broken hearts sleutelhanger uit 2 halve hartjes die samen een compleet hart vormen.
Sleutelhanger graveren sleutelhanger naam YourSurprise.
Met een persoonlijke sleutelhanger maak je iemand vast en zeker blij! Kies een sleutelhanger naar keuze en voeg in de handige foto-editor jouw foto of tekst toe. Jouw ontwerp wordt met uiterste precisie in de sleutelhanger naar keuze gegraveerd voor de beste kwaliteit.
Sleutelhangers Bedrukken of Graveren Van Heijster.
Wij kunnen de sleutelhanger graveren met tekst, maar wij kunnen ook een foto op sleutelhanger graveren. Zo kunt u op een stijlvolle en luxe manier uw eigen logo op de sleutelhanger tonen. Omdat de gepersonaliseerde sleutelhanger persoonlijke waarde heeft, zal deze langer bewaard worden dan de standaard sleutelhanger met opdruk.
Sleutelhanger met foto.
Maak uw sleutelbos nog persoonlijker door een sleutelhanger met foto! Tas hanger met 1 fotobedel meerdere fotobedels optioneel. Prachtige en stoere tashanger met 1 fotobedel 2 of 3 fotobedels optioneel met persoonlijke foto of tekst. Om bijvoorbeeld uw tas persoonlijk te maken.
Metalen sleutelhangers Sleutelhanger graveren EuroGifts.nl.
Naast metalen sleutelhangers vindt u bij EuroGifts ook sleutelhangers met een munt, kunststoffen sleutelhangers, sleutelhangers met een lampje en nog vele andere sleutelhangers. Vragen over onze gegraveerde sleutelhangers? Heeft u vragen over onze metalen sleutelhangers of wilt u een metalen sleutelhanger bedrukken met uw logo?
Je eigen foto op een sleutelhanger maken HEMA.
Lees alles minder. Met je foto kun je heel gemakkelijk een sleutelhanger maken. Erg leuk om te hebben, maar ook leuk om weg te geven bijvoorbeeld voor de feestdagen of moederdag/vaderdag. Er zijn vier varianten met een eigentijds uiterlijk en vorm.
Sleutelhanger ovaal, de mooiste met jouw eigen foto KadoWereld.
Meer informatie over de ovale sleutelhanger Materiaal: Anti allergisch edelmetaal Kleur: hoogglans zilver Afmeting: 27, x 24, cm. Geef een unieke sleutelhanger met foto gegraveerd kado! Een praktisch kado en geschikt voor iedereen! Met deze sleutelhanger kan je alle kanten op.

Contacteer ons