Op zoek naar visitekaartje formaat?

visitekaartje formaat
 
Visitekaartjes: de verschillende formaten Flyer.be.
Het standaard afmetingen voor een visitekaartje is nog steeds 85 x 55 mm maar er is meer mogelijk tegenwoordig. Ook de kleine minicards in het formaat 30 x 75 mm doen het tegenwoordig erg goed. Kijk hieronder in de lijst welke mogelijkheden wij bieden.
Naamkaartjes Drukken Visitekaartjes drukken Snelle levering DWCPRINT.
Zo heeft u voor elke oplage het juiste naamkaartje of visitekaartje. Ook kunt u kiezen uit verschillende luxe afwerkingen zoals laminaat of dispersielak. We bieden u verschillende papiersoorten aan om naamkaartjes te bedrukken. Geen nood als u haast heeft, we drukken ze ook met spoed voor u! U kunt de naamkaartjes eenvouding online bestellen voor de beste prijs. Zo hoeft u zelf niet word te knutselen maar bedrukken wij deze in alle juiste afmetingen. Productie in zowel offset als digitaal. Verschillende soorten papier. Vanaf 1 tot 100.000 exemplaren te bestellen. Kies het soort product. Extra informatie Naamkaartjes drukken. Papiersoorten en producties. Door visitekaartjes en naamkaartjes zowel in offset als digitaal te drukken hebben we verschillende mogelijkheden qua papier, druk en afwerking. Door digitaal te drukken hebben we erg lage opstartkosten per opdracht en kunnen we zeer snel leveren. Bij digitaal gedrukte visitekaartjes kunt u ook een eigen formaat invullen.
Plastic-kunststof-PVC visitekaartjes 500 stuks 87 euro.
Kunststof-plastic kaarten worden steeds meer gebruikt als visitekaartje maar ook voor promotie, als klantenkaart, ledenpas, voordeelkaart, kortingskaart, etc. De kaarten zijn in diverse formaten en met verschillende opties te leveren, zoals hotprint/foliedruk in diverse kleuren, partiƫle glanslaag, nummering, schrijfvlak, etc.
Visitekaartje formaat 55x85, cm.
Home Stickers, etiketten, zelfklevende kaarten, los geleverd Visitekaartje formaat 55x85, cm. Onderstaande stickers / etiketten worden worden geleverd conform onderstaande specificaties. Afgewerkt formaat: 55, x 85, cm visitekaartje formaat. Materiaal: 80 grams/m gestreken papier glans of 73 grams/m ongestreken papier mat beschrijfbaar.
Zo Visitekaartjes kies formaten je en het afmetingen: juiste uitgebreide formaat uitleg voor Drukzo. jouw visitekaartje Drukzo Blog. Artboard 1 copy.
Je wilt graag dat jou visitekaartje opvalt, maar niet uit de toon valt. Als je zaken in het buitenland doet, wil je natuurlijk wel dat jouw visitekaartje aansluit bij het gangbare formaat in dat land. In dit artikel laat ik je zien wat de gangbare afmetingen zijn van visitekaartjes around the globe.
De 7 belangrijkste tips voor visitekaartjes.
Een voorbeeld zijn ook hier de graphic designers, die moeten kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Een uitklapbaar kaartje kan ook nog mits ingeklapt standaard formaat, maar ook dan moet het relevant zijn en ze zijn ongeveer tweemaal zo duur. Tip 4: Stevig papier en lamineren. Laat je visitekaartje op stevig 350 grams, gelamineerd papier drukken.
Vierkant visitekaartjes, afmetingen 65 x 65 mm Vistaprint.
Klik hier om je visitekaartje te ontwerpen. Vul hier de code van de televisie of radioreclame, of andere aanbieding in: Heb je een andere kortingscode? Er kan slechts 1 code worden gebruikt per bestelling. Heb je ons op tv gezien?
Drukwerk bestellen Stap 2 Formaat, oplage, papiersoort en druk.
Stel uw visitekaartjes samen. Papierformaat Kies het formaat. Standaard 85 x 55 mm. Klapkaartje 170 x 55 mm. Wij adviseren u.: Liever geen standaard visitekaartje? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over onze mogelijkheden met witte toner, bijzondere papiersoorten of andere vormen van visitekaartjes.
Visitekaartje grootte PSD?
374 Lid sinds. Re: Visitekaartje grootte PSD? Heb ook bij vistaprint besteld eerst zijden ze lage resolutie daarna heel groot gemaakt toen was het perfect zij passen de formaat zelf aan zodat het past. 18-02-2011, 0857: 7. Re: Visitekaartje grootte PSD?
Bemoediging MajesticAlly.nl.
Minikaart leer om in het zand te schrijv Minikaart leer om in het zand te schrijv. Minikaart Leer om in het zand te schrijven Kaartjes met bemoedigende tekst op visitekaartje-formaat. Leuk om uit te delen. Minikaart Leer om in het zand te.
Visitekaartjes Papierformaten afmetingen online.
Soms wordt het visitekaartje gelamineerd, het krijgt dan een extra beschermlaagje. Er bestaan speciale doosjes en clips om visitekaartjes in te bewaren. In de vorige eeuw was een verzilverd visitekaartjesdoosje een populair cadeau om te geven. Over het algemeen hebben visitekaartjes in Nederland dezelfde maat, namelijk 85 millimeter bij 55 millimeter. Dit formaat wordt ook gebruikt in Duitsland, Frankrijk, Italiƫ, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.
Welk visitekaartje is geschikt voor Jouw Stijl? Ontwerpstudio Zuiver.
Welk materiaal moet je kiezen en wat voor keuzes heb je eigenlijk allemaal? Welk formaat visitekaartje is geschikt voor mij? De eerste vraag die je jezelf moet stellen: welk formaat visitekaartje wil ik hebben? De standaard maat voor visitekaartjes is 85 x 55 mm.

Contacteer ons