Resultaten voor visitekaartje formaat

visitekaartje formaat
 
Naamkaartjes Drukken Visitekaartjes drukken Snelle levering DWCPRINT.
Zo heeft u voor elke oplage het juiste naamkaartje of visitekaartje. Ook kunt u kiezen uit verschillende luxe afwerkingen zoals laminaat of dispersielak. We bieden u verschillende papiersoorten aan om naamkaartjes te bedrukken. Geen nood als u haast heeft, we drukken ze ook met spoed voor u! U kunt de naamkaartjes eenvouding online bestellen voor de beste prijs. Zo hoeft u zelf niet word te knutselen maar bedrukken wij deze in alle juiste afmetingen. Productie in zowel offset als digitaal. Verschillende soorten papier. Vanaf 1 tot 100.000 exemplaren te bestellen. Kies het soort product. Extra informatie Naamkaartjes drukken. Papiersoorten en producties. Door visitekaartjes en naamkaartjes zowel in offset als digitaal te drukken hebben we verschillende mogelijkheden qua papier, druk en afwerking. Door digitaal te drukken hebben we erg lage opstartkosten per opdracht en kunnen we zeer snel leveren. Bij digitaal gedrukte visitekaartjes kunt u ook een eigen formaat invullen.
Plastic-kunststof-PVC visitekaartjes 500 stuks 87 euro.
Kunststof-plastic kaarten worden steeds meer gebruikt als visitekaartje maar ook voor promotie, als klantenkaart, ledenpas, voordeelkaart, kortingskaart, etc. De kaarten zijn in diverse formaten en met verschillende opties te leveren, zoals hotprint/foliedruk in diverse kleuren, partiële glanslaag, nummering, schrijfvlak, etc.
Visitekaartjes laten drukken: goedkoop online Printenbind.nl.
Standaardformaat van visitekaartjes is 55x85, cm. Lever je bestanden aan in dit gestandaardiseerde formaat, zodat wij snel met het printen van je visitekaartjes aan de slag kunnen. Visitekaartjes drukken we altijd op stevig papier voor een professionele uitstraling: 300 grams papier of 350 grams card. Nu ook mogelijk op scheur, water en weerbestendig papier: Nevertear. Zo gaat je visitekaartje langer mee en is het standvastiger tegen beschadigingen dan enig ander soort visitekaartjes.
Ontwerpregels visitekaartjes Vistaprint.
Als jouw werkstijl rechtdoorzee en formeel is, zou je visitekaartje deze kwaliteiten moeten weerspiegelen. Of als je producten of diensten speels en creatief zijn, probeer dan deze kwaliteiten weer te geven met felle kleuren en een pakkende slogan. Kies de meest toepasselijke grootte en vorm voor je kaartje. Voordat je ervoor gaat zitten om je visitekaartje te ontwerpen is het belangrijk om te weten welk formaat en welke oriëntatie je kaartje zal hebben.
De 7 belangrijkste tips voor visitekaartjes.
Een voorbeeld zijn ook hier de graphic designers, die moeten kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Een uitklapbaar kaartje kan ook nog mits ingeklapt standaard formaat, maar ook dan moet het relevant zijn en ze zijn ongeveer tweemaal zo duur. Tip 4: Stevig papier en lamineren. Laat je visitekaartje op stevig 350 grams, gelamineerd papier drukken.
Vierkant visitekaartjes, afmetingen 65 x 65 mm Vistaprint.
Klik hier om je visitekaartje te ontwerpen. Vul hier de code van de televisie of radioreclame, of andere aanbieding in: Heb je een andere kortingscode? Er kan slechts 1 code worden gebruikt per bestelling. Heb je ons op tv gezien?
Visitekaartjes drukken? Snel Goedkoop bij PeterPrint!
Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen. Kies het formaat van je visitekaartje. Of vul zelf een uniek formaat in! Het eindformaat is het formaat als je visitekaartje dichtgevouwen is. Het opgegeven formaat is niet geldig.
Visitekaartje grootte PSD?
374 Lid sinds. Re: Visitekaartje grootte PSD? Heb ook bij vistaprint besteld eerst zijden ze lage resolutie daarna heel groot gemaakt toen was het perfect zij passen de formaat zelf aan zodat het past. 18-02-2011, 0857: 7. Re: Visitekaartje grootte PSD?
Bemoediging MajesticAlly.nl.
Minikaart leer om in het zand te schrijv Minikaart leer om in het zand te schrijv. Minikaart Leer om in het zand te schrijven Kaartjes met bemoedigende tekst op visitekaartje-formaat. Leuk om uit te delen. Minikaart Leer om in het zand te.
Visitekaartjes drukken, maken en bestellen bij FLYERALARM.
De ideale oplossing voor beurzen, groepspraktijken en grote bedrijven. Een of meerdere houders, staand of liggend formaat; hier vindt u de passende box. Uw visitekaartje maakt uw presentatiedocumenten helemaal af. Plak gewoon onze transparante visitekaartjespocket aan de binnenkant van ordners, presentatiemappen of magazines.
Pak uit met je visitekaartje! Flyerzone.
Pak uit met je visitekaartje! Visitekaartjes zijn ideaal om op een snelle manier je contactgegevens uit te wisselen. De naamkaartjes zijn dus erg praktisch, maar je kunt er ook meteen een goede eerste indruk mee maken. Zo kun je met visitekaartjes namelijk flink uitpakken. Check dan snel dit blog! De populairste visitekaartjes hebben een formaat van 55, x 85, cm.
Drukwerk bestellen Stap 2 Formaat, oplage, papiersoort en druk.
Stel uw visitekaartjes samen. Papierformaat Kies het formaat. Standaard 85 x 55 mm. Klapkaartje 170 x 55 mm. Wij adviseren u.: Liever geen standaard visitekaartje? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over onze mogelijkheden met witte toner, bijzondere papiersoorten of andere vormen van visitekaartjes.

Contacteer ons