Zoeken naar pasje maken

pasje maken
 
Pasdirect.nl.
Wanneer je een type pas hebt gekozen, kun je net voor het afrekenen de ontwerpen en eventuele bestanden met variabelen uploaden. Heb je hulp nodig bij het maken van het ontwerp voor je eigen pas? Neem dan contact met ons op!
Plastic kaartjes of pasjes bedrukken bij FLYERALARM.
U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info. 31 20 703 81 68 ma-vr. van 900: 1900: uur Gratis levering Overnight Service. Koningsdag 2018 23.04.2018. Beste klanten, op Koningsdag 27 april is onze Customer Service bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
Plastic Pasje ppc.nl.
Hieronder een beknopt overzicht en uitleg wat voor verschillende soorten plastic passen wij van PPC voor u kunnen maken. De onderstaande soorten zijn uiteraard goed met elkaar te combineren. Voor vragen of een prijsvoorstel kunt u gerust met ons vrijblijvend contact opnemen op 050-368 7777. De eenvoudigste versie van een plastic pas is de bedrukte plastic pas. De leveringstijden voor een kleine oplage van bedrukte passen is vrij kort. Voor een reële tijdsplanning kunt u het beste contact met ons opnemen. Uitvoering en uiterlijk.: Bedrukt in kleur of zwart/wit, enkelzijdig of dubbelzijdig. Bedrukt met een door u aangeleverd ontwerp. Visitekaartje, prijskaartje, toegangspas. Voordelig en snel te fabriceren. Voor meer informatie of een prijsvoorstel voor het bedrukken van plastic passen click hier naar onze contactformulier pagina. De gepersonaliseerde pas is hetzelfde als een bedrukte pas maar dan met een extra bedrukking die elke pas uniek maakt. U kunt hierbij denken aan een unieke barcode, naam, nummer en/of pasfoto. Uitvoering en uiterlijk.: Bedrukt in kleur of zwart/wit, enkelzijdig of dubbelzijdig. Elk plastic pasje heeft een extra unieke opdruk in kleur of zwart/wit van een unieke barcode, naam, nummer of foto.
ID kaart maken drukken ID pasjes bij Lizacards.
ID kaart maken drukken bij Lizacards. ID pasjes: van congresbadges tot beurspassen en VIP-cards. Als organisator van een beurs of congres kent u het belang van veilige ID kaarten. Niet alleen kunnen uw bezoekers zich zo legitimeren bij de ingang, ook kunnen standhouders met een congrespas of beurspas bezoekers zelf registreren.
Plastic kaarten Pixartprinting.
Kies het product dat het beste bij u past uit ons aanbod pasjes van pvc. Uw pasje personaliseren. U kunt voor alle soorten pasjes de kleur en de afwerkingen personaliseren. Ze zijn allemaal dubbelzijdig bedrukbaar. Ontdek de manieren waarop u uw pasjes van pvc uniek kunt maken.
Pasjes maken LionCards.
Na uw goedkeuring, nemen wij de passen in productie. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën, gaat dat snel en efficiënt. Wij beschikken onder andere over UV-printtechnologie en werken met de meest moderne machines om vrijwel alle denkbare kaarten en pasjes te laten maken.
PVC pasjes bedrukken Drukland.
Dit heeft te maken met het materiaal PVC waarop we drukken. De transparante pasjes kunnen we alleen enkelzijdig bedrukken, omdat de opdruk van de voorzijde doorschijnt naar de achterzijde. Let bij het bestellen van PVC pasjes op de volgende punten.
De klantenpas van Klantkaart.
De klantenpas biedt tal van voordelen voor de klant, waarmee u van uw klanten, loyale klanten kunt maken. De klantenpas is onderdeel van het Klantkaart loyaliteitsprogramma en is verkrijgbaar in de vorm van een chipkaart, barcodekaart of magneetstripkaart. Voor elke onderneming heeft Klantkaart een passende oplossing en biedt daardoor niet alleen voordeel voor de consument maar ook zeker voor u als ondernemer.
Zelf pasjes maken of laten drukken in offset DCP.nl.
Wij drukken offset in eigen huis en voorzien ieder type pasje van de mooiste afdruk. Altijd van topkwaliteit en binnen 5 werkdagen in huis. Van een parkeerpas en kortingspas tot een giftcard en entreebadge, indien gewenst met magneetstrip, barcode of chip, de mogelijkheden zijn eindeloos! Zelfs UV-oplichtende inkt of geurinkt is mogelijk, niets is ons te gek. Pasjes bedrukken wij met de grootste nauwkeurigheid. Je bent dan ook verzekerd van de beste materialen en technieken, een lange levensduur en rijke details. We sturen je graag vrijblijvend een voorbeeldpas toe. Bekijk ook eens de bedrukte plastic pasjes ter inspiratie voor het bedrukken. Meer informatie over pasjes bedrukken. Heb je speciale wensen? Wij gaan graag voor je aan de slag om de ideale maatwerk pasjes te bedrukken. Neem contact met ons op voor meer informatie over pasjes laten drukken. Via onze aanleverpagina kun je ook direct een offerte aanvragen waarin al je wensen verwerkt zijn. Bij DCP kun je daarnaast een geschikte cardprinter kopen die aansluit bij je wensen, eisen en de frequentie en kwaliteit waarin je pasjes wilt maken.
Plastic pasjes en clubkaartjes drukken Stickerland.
Een gaatje in een pasje wordt gebruikt om het pasje aan een keycord met clip te hangen. Wij kunnen sleuven of gaatjes in een pasje maken voor u. Wenst u direct een persoonlijke prijsopgave voor pasjes met uw eigen ontwerp?
Pasjes maken. Dat doet u voortaan zelf met de CardBrief.
printen plus de voorwaarden voor het. gebruik van de pas. De zekerheid dat het. juiste pasje ook bij de juiste brief zit. Onder de 20 gram bij verzending, dus. altijd het laagste porti tarief. De ontvanger kan het pasje eenvoudig.
Plastic pasjes, giftcards, keycards, ledenpassen Just Cards.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij niet alleen alle plastic cards maken die u nodig heeft, maar leveren wij bovendien de beste kwaliteit. Schaft u een plastic pasje uit ons aanbod aan, dan weet u zeker dat u de beste kwaliteit krijgt voor uw investering.

Contacteer ons